* Isim : Ahmet
* Yaşınız: 15 Oldu
* Öğrenim Durumunuz : Lise 1
* Yabancı Dil Seviyeniz: English.
* Görev Almak İstediğiniz Bölüm : Private Serverler Bölümüdür...
* Hangi Oyunu Ne Kadar Süredir Oynuyorsunuz & Hala Oynamaktamısınız: EneSa Yı Oynuyorum 3 Saat Eyer Moderatör Olursam 7/20 Olurum Forumda !
* Varsa Oynadığınız Diğer Oyunlar: By_TrojanKo.
* Hangi Bölümde Yetkili Olmak İstiyorsunuz , Neden yetkili Olmak istiyorsunuz? : Private Serverlerde Olmak İstiyorum Neden : Cünkü Ben Private Serverler İle İlgili %97 Biliyorum

* Daha Once Herhangi Bir Forumda Gorev Yaptınızmı? Yaptı İseniz Hangi Forumda, Göreviniz Ne İdi ve Ne Kadar Süre Görev Yaptınız:
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] İdi Orada Private Serverler Kısmında Moderatör İdim. 2 Ay Sürdürdüm..

* Sabrınız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz: Küfür Edsinler TAKMAM ! Polemikmi Girmem ! Sözüm Var Sözümün Arkasında Durururm..
* İnsanlar İle Dialog Kurmakta Zorlanırmısınız: Hayır Kesinlikle Moderatör Yaparsanız Zaman İcinde Anlarsınız.
* Hobileriniz Nelerdir: Oyun Oynamak. Boş Vaktimde Televizyon İzlemek. Müzik Dinlemek. Basketbolu Çok Severim.

Forumlarda Yardımlaşmayı Çok Severim..
* Forumumuzda Günlük Ortalama Kaç Saat Online'sınız ve hangi saat aralıklarında ( Hafta içi - Hafta Sonu Şeklinede Ayırın Lütfen ) : 10 Saat Online'im Hafta İci 8 Saat. Hafta Sonu İse 10 Saat

* Eklemek istediğiniz özel konular varmı? Var ise neler: Hayır Yok Teşekkürler.