Frmerk.Com Bilgi Bankası - Knight - Private Server - Online Koxp
X

Geri git   Frmerk.Com Bilgi Bankası - Knight - Private Server - Online Koxp > Hoşgeldiniz > Bizimle Çalışmak İstermisiniz ?
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Bizimle Çalışmak İstermisiniz ? Yetkili Olmak İçin Bu Bölüme Başvuru Yapabilirsiniz. Frmerk.com

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler
Alt 02-06-2008, 13:56   #1
ßy_Tяojαη
Frmerk Doçenti

Yasal UyarıTürkiyenin En Kaliteli Paylaşım Platformu Frmerk!

ßy_Tяojαη - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Seviye: 52 [♥ MuNZuR ♥♥ MuNZuR ♥♥ MuNZuR ♥♥ MuNZuR ♥♥ MuNZuR ♥]
Paylaşım: 765 / 1275
Guc: 1706 / 8060
Tecrube: 3%

Karizma
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : -2147483647
Rep Seviyesi : ßy_Tяojαη ßy_Tяojαη ßy_Tяojαη ßy_Tяojαη ßy_Tяojαη ßy_Tяojαη ßy_Tяojαη ßy_Tяojαη ßy_Tяojαη ßy_Tяojαη ßy_Tяojαη
İletisim

Question Moderatör Başvuru Merkezi

Sizler ile büyüyen forumumuz, yine sizler ile gücüne güç katmaya devam etmektedir. Gün geçtikçe dahada büyüyen forumumuzun Bölümleri için Yönetici (moderatör) başvurusu için bu konuyu iyice okuyunuz..

* Isim :
* Yaşınız:
* Öğrenim Durumunuz :
* Yabancı Dil Seviyeniz:
* Görev Almak İstediğiniz Bölüm :
* Hangi Oyunu Ne Kadar Süredir Oynuyorsunuz & Hala Oynamaktamısınız:
* Varsa Oynadığınız Diğer Oyunlar:
* Hangi Bölümde Yetkili Olmak İstiyorsunuz , Neden yetkili Olmak istiyorsunuz? :
* Daha Once Herhangi Bir Forumda Gorev Yaptınızmı? Yaptı İseniz Hangi Forumda, Göreviniz Ne İdi ve Ne Kadar Süre Görev Yaptınız:
* Sabrınız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz:
* İnsanlar İle Dialog Kurmakta Zorlanırmısınız:
* Hobileriniz Nelerdir:
* Forumumuzda Günlük Ortalama Kaç Saat Online'sınız ve hangi saat aralıklarında ( Hafta içi - Hafta Sonu Şeklinede Ayırın Lütfen ) :
* Eklemek istediğiniz özel konular varmı? Var ise neler:

Yukarıdaki bilgileri lütfen doğru olarak yazıp gönderiniz.

Unutmayınızki moderatörlük bir hava atma mevkii değil, hizmet makamıdır.

Önemli NOT:

Moderatör olarak başvuruda bulunan kişiler moderatör olacak diye bir kaide yoktur. Bu genel bir değerlendirme olup, Adminler tarafından yeterli görülen kişilere yetkilendirme verilebilir.

Basvuru Yapan Uyelerimizin En Az 60 Konusu ve 120 Mesajı Olması Sarttır !!

Basvuru Harici Konular Silinecektir Bilginize !!

ßy_Tяojαη isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-06-2008, 14:32   #2
s£Vd@LiM
Isınan Üye

s£Vd@LiM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Seviye: 6 [♥ MuNZuR ♥♥ MuNZuR ♥♥ MuNZuR ♥♥ MuNZuR ♥]
Paylaşım: 0 / 137
Guc: 19 / 866
Tecrube: 48%

Karizma
Rep Gücü : 165
Rep Puanı : 16115
Rep Seviyesi : s£Vd@LiM has a reputation beyond reputes£Vd@LiM has a reputation beyond reputes£Vd@LiM has a reputation beyond reputes£Vd@LiM has a reputation beyond reputes£Vd@LiM has a reputation beyond reputes£Vd@LiM has a reputation beyond reputes£Vd@LiM has a reputation beyond reputes£Vd@LiM has a reputation beyond reputes£Vd@LiM has a reputation beyond reputes£Vd@LiM has a reputation beyond reputes£Vd@LiM has a reputation beyond repute
İletisim
s£Vd@LiM - İCQ üzeri Mesaj gönder s£Vd@LiM - AİM üzeri Mesaj gönder s£Vd@LiM - MSN üzeri Mesaj gönder s£Vd@LiM - YAHOO üzeri Mesaj gönder

* Isim : rasim demir
* Yaşınız: 18
* Öğrenim Durumunuz : liseyi bitirdim
* Yabancı Dil Seviyeniz: 4 dil biliyorum 1 fransizca 2 ingilizce 3 turce 4 espaynol ca
* Görev Almak İstediğiniz Bölüm : oyun bolumu ve siir yani komedi merkezi
* Hangi Oyunu Ne Kadar Süredir Oynuyorsunuz & Hala Oynamaktamısınız: fifa 2008
* Varsa Oynadığınız Diğer Oyunlar:nfs/fifa/rally...
* Hangi Bölümde Yetkili Olmak İstiyorsunuz , Neden yetkili Olmak istiyorsunuz? :hectiyiù bolumleri seviyorum
* Daha Once Herhangi Bir Forumda Gorev Yaptınızmı? Yaptı İseniz Hangi Forumda, Göreviniz Ne İdi ve Ne Kadar Süre Görev Yaptınız: bir wepsitemvar yani forum bazi yerlerdse co-admindim mesela sanalturkteam / s.mod oldum mesela yokyokbizde,paylasimofisi .../
* Sabrınız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz:baya bir sabirliyim allaha sukur
* İnsanlar İle Dialog Kurmakta Zorlanırmısınız: normalde hayir
* Hobileriniz Nelerdir:forumlarla uyrasmak okumak
* Forumumuzda Günlük Ortalama Kaç Saat Online'sınız ve hangi saat aralıklarında ( Hafta içi - Hafta Sonu Şeklinede Ayırın Lütfen ) :hafta sonu en az 6 saat hafta iciyse en az 3saat
* Eklemek istediğiniz özel konular varmı? Var ise neler: yok tur

s£Vd@LiM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-06-2008, 21:52   #3
XXHaCK
Yönetici Admin

XXHaCK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Seviye: 73 [♥ MuNZuR ♥♥ MuNZuR ♥♥ MuNZuR ♥♥ MuNZuR ♥♥ MuNZuR ♥]
Paylaşım: 2720 / 2720
Guc: 4939 / 18960
Tecrube: 55%

Karizma
Rep Gücü : 1001672
Rep Puanı : 100137250
Rep Seviyesi : XXHaCK has a reputation beyond reputeXXHaCK has a reputation beyond reputeXXHaCK has a reputation beyond reputeXXHaCK has a reputation beyond reputeXXHaCK has a reputation beyond reputeXXHaCK has a reputation beyond reputeXXHaCK has a reputation beyond reputeXXHaCK has a reputation beyond reputeXXHaCK has a reputation beyond reputeXXHaCK has a reputation beyond reputeXXHaCK has a reputation beyond repute
İletisim
XXHaCK - MSN üzeri Mesaj gönder

Rasim Demir Ve Diger ARkadaslar Lütfen mod olmak istemeden önce PAylasım yapın zate n paylasımlarınız Begenlirse Siz Basvuru yapmadan Olursunuz Emin olun !!!

XXHaCK
Frmerk.com Yönetim

[b] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]

--------------------------------------------------------------------------------------------
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]

-----------------------------------------------------------------------------------------------

İrtibat = ôzéL MésâJ ' ile Ulaşınız.
XXHaCK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-06-2008, 23:15   #4
WorkeD
Yeni Üye

WorkeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Seviye: 1 [♥ MuNZuR ♥]
Paylaşım: 0 / 15
Guc: 2 / 95
Tecrube: 60%

Karizma
Rep Gücü : 147
Rep Puanı : 14406
Rep Seviyesi : WorkeD has a reputation beyond reputeWorkeD has a reputation beyond reputeWorkeD has a reputation beyond reputeWorkeD has a reputation beyond reputeWorkeD has a reputation beyond reputeWorkeD has a reputation beyond reputeWorkeD has a reputation beyond reputeWorkeD has a reputation beyond reputeWorkeD has a reputation beyond reputeWorkeD has a reputation beyond reputeWorkeD has a reputation beyond repute
İletisim

* Isim : Ahmet
* Yaşınız: 15 Oldu
* Öğrenim Durumunuz : Lise 1
* Yabancı Dil Seviyeniz: English.
* Görev Almak İstediğiniz Bölüm : Private Serverler Bölümüdür...
* Hangi Oyunu Ne Kadar Süredir Oynuyorsunuz & Hala Oynamaktamısınız: EneSa Yı Oynuyorum 3 Saat Eyer Moderatör Olursam 7/20 Olurum Forumda !
* Varsa Oynadığınız Diğer Oyunlar: By_TrojanKo.
* Hangi Bölümde Yetkili Olmak İstiyorsunuz , Neden yetkili Olmak istiyorsunuz? : Private Serverlerde Olmak İstiyorum Neden : Cünkü Ben Private Serverler İle İlgili %97 Biliyorum
* Daha Once Herhangi Bir Forumda Gorev Yaptınızmı? Yaptı İseniz Hangi Forumda, Göreviniz Ne İdi ve Ne Kadar Süre Görev Yaptınız: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] İdi Orada Private Serverler Kısmında Moderatör İdim. 2 Ay Sürdürdüm..
* Sabrınız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz: Küfür Edsinler TAKMAM ! Polemikmi Girmem ! Sözüm Var Sözümün Arkasında Durururm..
* İnsanlar İle Dialog Kurmakta Zorlanırmısınız: Hayır Kesinlikle Moderatör Yaparsanız Zaman İcinde Anlarsınız.
* Hobileriniz Nelerdir: Oyun Oynamak. Boş Vaktimde Televizyon İzlemek. Müzik Dinlemek. Basketbolu Çok Severim. Forumlarda Yardımlaşmayı Çok Severim..
* Forumumuzda Günlük Ortalama Kaç Saat Online'sınız ve hangi saat aralıklarında ( Hafta içi - Hafta Sonu Şeklinede Ayırın Lütfen ) : 10 Saat Online'im Hafta İci 8 Saat. Hafta Sonu İse 10 Saat
* Eklemek istediğiniz özel konular varmı? Var ise neler: Hayır Yok Teşekkürler.

WorkeD isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-06-2008, 23:40   #5
DeCCaL
Yeni Üye

DeCCaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Seviye: -INF [♥ MuNZuR ♥]
Paylaşım: NAN / -INF
Guc: -INF / -INF
Tecrube: NAN%

Karizma
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 1
Rep Seviyesi : DeCCaL is an unknown quantity at this point
İletisim
DeCCaL - MSN üzeri Mesaj gönder

Isim :Burak
* Yaşınız:19
* Öğrenim Durumunuz : Lise mezunu
* Yabancı Dil Seviyeniz: orta
* Görev Almak İstediğiniz Bölüm : prevete serverLer
* Hangi Oyunu Ne Kadar Süredir Oynuyorsunuz & Hala Oynamaktamısınız: knight oline 2 sene bıraktım
* Varsa Oynadığınız Diğer Oyunlar: 08 fifa
* Hangi Bölümde Yetkili Olmak İstiyorsunuz , Neden yetkili Olmak istiyorsunuz? : prevete serverLer cok zayıf gordum konu acma ve adam cekmek ıcın
* Daha Once Herhangi Bir Forumda Gorev Yaptınızmı? Yaptı İseniz Hangi Forumda, Göreviniz Ne İdi ve Ne Kadar Süre Görev Yaptınız: hayir
* Sabrınız Hakkında Ne Düşünüyorsunuz: sabrin sonu selamet..
* İnsanlar İle Dialog Kurmakta Zorlanırmısınız: hayir
* Hobileriniz Nelerdir:
* Forumumuzda Günlük Ortalama Kaç Saat Online'sınız ve hangi saat aralıklarında ( Hafta içi - Hafta Sonu Şeklinede Ayırın Lütfen ) :18
* Eklemek istediğiniz özel konular varmı? Var ise neler:guzeL paylaşımlar ekLıcem bundan sonra

DeCCaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler