Frmerk.Com Bilgi Bankası - Knight - Private Server - Online Koxp
x

Geri git   Frmerk.Com Bilgi Bankası - Knight - Private Server - Online Koxp > Webmaster & PC. Genel > vBulletin , Web Sistemleri
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

Seçenekler
Alt 05-08-2008, 23:34   #1
mepi6161
Süper Aktif Üye
Yasal UyarıTürkiyenin En Kaliteli Paylaşım Platformu Frmerk!

mepi6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Seviye: 10 [♥ MuNZuR ♥♥ MuNZuR ♥]
Paylaşım: 0 / 244
Guc: 46 / 1619
Tecrube: 79%

Karizma
Rep Gücü : 117
Rep Puanı : 11218
Rep Seviyesi : mepi6161 has a reputation beyond reputemepi6161 has a reputation beyond reputemepi6161 has a reputation beyond reputemepi6161 has a reputation beyond reputemepi6161 has a reputation beyond reputemepi6161 has a reputation beyond reputemepi6161 has a reputation beyond reputemepi6161 has a reputation beyond reputemepi6161 has a reputation beyond reputemepi6161 has a reputation beyond reputemepi6161 has a reputation beyond repute
İletisim

Cool Windows Vista RTM Sürüm Için Aktivasyon Işlemi

İlk olarak vereceğim adresten benzersiz ÜRÜN KOD'u alacaksınız..Normalde microsoft ürün kodu dağıtım desteğini kesti.Fakat bu site aracılığıyla o engeli aşabilirsiniz...Aldığınız ürün kodunu bir yerde saklayın

[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]

Kurulum esnasında bu CD-KEY 'i girin
Alıntı:
YFKBB-PQJJV-G996G-VWGXY-2V3X8
Crack işlemi için aşağıdaki dosyayı indirin

Crack işlemi için kendimize FULL YETKİ vermeliyiz

Windows\System32\Licensing\pkeyconfig içerisindeki "pkeyconfig.xrm-ms"dosyasına sağ tıklayın ve PROPERTIES 'e girin..Ardından şu yolu izleyin ve OK 'leyin...

Security > Advanced > Owner > Edit > Administrators

Ardından tekrar "pkeyconfig.xrm.ms"dosyasına sağ tıklıyoruz ve PROPERTIES 'e giriyoruz

Security > Advanced > Edit > select Administrators ve Edit'e tıklıyoruz

Sistemi yeniden başlatıyoruz ve SAFE MOD 'a giriyoruz

Start-Run kısmına services.msc yazıyoruz..
Açılan yerde Software Licensing
uygulamasına sağ tıklıyoruz ve STARTUP özelliğini MANUEL 'e, STATUS 'üde STOP 'a getiriyoruz..

Crack dosyalarından pkeyconfig.xrm-ms 'i şu dizine gönderiyoruz

1
Windows / System32 / Licencing /pkeyconfig içindeki pkeyconfig.xrm-ms dosyasıyla ilac'teki aynı adlı dosyayı yer değiştiriyoruz..

2
Windows\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\Roa ming\Microsoft\SoftwareLicensing

içerisine girip TOKENS.DAT dosyasını crack'teki aynı adlı dosyayla değiştiriyoruz...

3
Sistemi yeniden başlatıyoruz ve konunun başında verdiğim adresten aldığınız SERİAL 'i giriyoruz..İnternet bağlantınızın açık olmasına dikkat edin..

+++++REPLERİNİZİ EKSİK ETMEYİN

mepi6161 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler